Wie pakt eerste periode in 2e A?

Wie pakt eerste periode in 2e A?
Foto: © SC

Vanavond krijgt de leider uit de tweede provinciale A, Oudenburg, het bezoek van SK Torhout. Beide ploegen mogen in een onderling duel uitmaken wie de eerste(!) periode pakt. Het is de eerste keer dit seizoen dat beide ploegen tegenover elkaar staan.

Door de vele afgelastingen is er eind maart, en met nog slechts 5 reguliere speeldagen op het programma, nog geen enkele periodekampioen in 2e provinciale A gekend. Vanavond komt daar evenwel verandering in.

"We hebben in principe genoeg aan een draw tegen de leiders om de eerste periode te pakken. Al zullen we wel vrank en vrij onze kans gaan. We hebben, mede door heel veel blessures en schorsingen, een mindere periode achter de rug maar nu we weer voltallig zijn gaat ons voetbal er elke week op vooruit.", vertelt aanvaller Goethals aan Sportwereld.

Mocht Oudenburg vanavond naast de eerste periode grijpen, hoeft dit voor de blauw-witten geen grote ramp te betekenen. Maandag krijgen ze immers een nieuwe kans. Tegen Blankenberge heeft Oudenburg aan een punt genoeg om de tweede periode te pakken. "Het wordt een zwaar weekend", beseft trainer Filip Dewaele dan ook.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

West-Vlaanderen (2A)

Nieuwste reacties