Van Der Heyden: "Dit is goed voor het vertrouwen"

Conrad Grayson
| 0 reacties
Van Der Heyden: "Dit is goed voor het vertrouwen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

VW Hamme-speler Koen Van Der Heyden scoorde afgelopen zondag het winnende doelpunt in de thuiswedstrijd tegen SK Deinze en was blij dat hij de supporters nog eens een thuiszege kon aanbieden.

“Of het buitenspel was of niet kon ik onmogelijk uitmaken, maar de lijnrechter stond naar mijn mening wel goed geplaatst om te oordelen. We willen nog zoveel mogelijk van de resterende matchen winnen", zei hij aan Het Nieuwsblad.

Hamme begon goed aan de wedstrijd met enkele goede kansen, maar naarmate het spel vorderde kwam Deinze meer en meer opzetten. Na de rust waren de beste kansen voor de thuisploeg, al kwamen ze in de slotfase van de wedstrijd nog een keer goed weg.

Van Der Heyden speelt volgend jaar voor Terjoden en koos bewust voor een club dichter bij huis. Al hoopt hij wel nog wat speelminuten van de trainer te krijgen.

“Uiteraard zal ik mij tot de laatste seconde blijven inzetten voor VW Hamme, de trainer kan op mij blijven rekenen. Ik ben hier zes jaar een vaste waarde geweest, het laatste seizoen niet meer maar dat had te maken met de diverse blessures. Ik ben nu vooral tevreden met deze thuiszege.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties