Vanoppen: "Dit was ingecalculeerd"

Vanoppen: "Dit was ingecalculeerd"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Beerschot kreeg gisteren te horen dat het zijn licentie voor volgend seizoen alsnog niet krijgt. Sterke man Patrick Vanoppen had dat wel verwacht en laat ook weten dat de club "er niet zo slecht voorstaat".

Beerschot zal waarschijnlijk in beroep gaan tegen de beslissing, maar dat wou Vanoppen nog niet gezegd hebben. "Ik kan nog niet veel zeggen", aldus Vanoppen in GvA. "Of we in beroep gaan? We kennen de procedures die we daarvoor moeten volgen, maar we moeten dinsdag bekijken wat we gaan doen."

"Ik heb het vonnis nog niet gelezen, dus wil ik liever niet reageren. Het enige wat ik kwijt wil, is dat we er echt niet zo slecht voorstaan. Ik had dit ingecalculeerd en maak me dus nog geen zorgen. Ik heb vertrouwen in mijn advocaten."

"Wij zijn er nog steeds van overtuigd dat op korte termijn
de nodige financiële injectie kan worden gerealiseerd"

Het bestuur van Beerschot heeft ondertussen ook een reactie op de eigen site gepubliceerd. "Wij hebben kennis genomen van de beslissing van de Licentiecommissie van de Belgische voetbalbond. Deze kende K. Beerschot AC maandagavond geen licentie toe in eerste aanleg. De club zal nu nagaan welke stappen er gezet kunnen worden; beroep aantekenen is een van de opties."

"Wij zijn er nog steeds van overtuigd dat op korte termijn de nodige financiële injectie kan worden gerealiseerd, waardoor de club alsnog een licentie kan krijgen. Wij werken intussen hard verder om dit te bewerkstelligen. Daarnaast rekenen wij ook op de spelers om sportief het nodige te doen. Wij hopen dat zij zich in moeilijke omstandigheden kunnen focussen op het vervolg van play-off III zodat zij ook in de komende wedstrijden terdege de clubkleuren kunnen verdedigen."

"Ten slotte vragen wij iedereen om het hoofd koel te houden in deze woelige tijden en samen uit te kijken naar een goede afloop."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties