Di Canio: "Ik ben geen ezel, maar een hengst"

Di Canio: "Ik ben geen ezel, maar een hengst"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nieuwbakken Sunderland-manager Paolo Di Canio heeft er vertrouwen in dat zijn ploeg een resultaat kan neerzetten in de derby tegen Newcastle United. "We moeten dit seizoen proberen overleven", zei de Italiaan die verdere straffe uitspraken niet schuwde.

"Ik voel geen enkele druk", aldus Di Canio. "Dat zit gewoon niet in mijn karakter. Ik voel verantwoordelijkheid, maar druk? Nee. Ik maak me eigenlijk nooit zorgen. Als ik faal zullen mensen zeggen: 'Di Canio is een ezel', maar ik weet zeker dat ik een hengst ben."

Di Canio heeft geen schrik van Newcastle. "Newcastle is een enorme club, maar wij zijn dat ook. We kunnen hen zeker overvleugelen. Sunderland is een geweldige club met fantastische fans. We moeten dit seizoen zien te overleven, maar daarna kunnen we stappen zetten. Deze club heeft het in zich om bij de beste zes van Engeland te horen. Dat zou binnen één of twee jaar al kunnen gebeuren. Er zijn goede plannen en de club is in staat geld te investeren in spelers. Het is onacceptabel dat de club er zo slecht voor staat, terwijl er de afgelopen jaren zoveel geld is betaald voor spelers."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties