Wedstrijdafgevaardigde in zak en as na fout

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 11 reacties
Wedstrijdafgevaardigde in zak en as na fout
Foto: © SC

KV Kortrijk riskeert een forfaitnederlaag nadat Brecht Dejaegere afgelopen weekend inviel tegen Bergen. De middenvelder stond immers niet op het wedstrijdblad. "Ik begrijp nog steeds niet hoe ik me kon vergissen", aldus de wedstrijdafgevaardigde van KVK.

Op het wedstrijdblad stond het rugnummer van Dejaegere correct ingevuld. Maar het was de naam van Landry Mulemo die naast dat nummer stond geschreven. “Dit is een spijtige menselijke fout”, aldus een zalvende Hein Vanhaezebrouck in Het Nieuwsblad. “Ik heb het na de wedstrijd vernomen.”

Toch hoopt de Kortrijkse coach op een goede afloop. “De invalbeurt van Dejaegere was niet wedstrijdbepalend. Het scorebord gaf op dat moment al 3-0 aan in het voordeel van Kortrijk. Daarom gaat Bergen ook geen klacht indienen. Maar het zou heel zuur zijn om alsnog te verliezen.”

Claude Gezelle, de wedstrijdafgevaardige van De Kerels, is er het hart van in. “Ik begrijp nog steeds niet hoe ik me kon vergissen. Op alle papieren heb ik de correcte ploeg ingevuld, maar net op het scheidsrechtersblad ga ik in de fout. Ik hoop van harte dat de ploeg geen nederlaag krijgt aangesmeerd. Het wordt bang afwachten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties