Hattrick Messi bij terugkeer?

Redactie
| 2 reacties
Hattrick Messi bij terugkeer?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bayern München moet vanavond vol aan de bak tegen Barcelona in de halve finales van de Champions League. Kan Bayern de nul houden tegen de Spanjaarden of moet het doelpunt 400 incasseren in de Europese competities?

Bayern München kreeg tot op heden 399 Europese doelpunten binnen. Worden dat er 400 of kunnen de Duitsers tegen Barcelona de nul weten te houden. Via Unibet kan je er alvast een aantal leuke pronostieken op wagen.

Vooraleerst: als het 0-0 wordt, krijgt u in de Champions League van Unibet uw geld integraal terug. Als je een gokje waagt van 120 euro (60 euro + 60 euro bonus), kan je met een thuiszege voor Bayern zonder tegendoelpunten zo maar even 504 euro terugverdienen.

Vorig jaar won Bayern in de halve finales van de Champions League met 2-1 van Real Madrid, die andere grootmacht. Misschien dat zoiets ook weer kan, een gokje van 120 euro bij Unibet op een 2-1 eindstand kan dan weer 1140 euro opleveren.

Pizarro slaagde er deze campagne in om een hele snelle hattrick te maken. Komt er ook vanavond een hattrick van? Bij een gokje van 120 euro kan je het volgende terugverdienen:
Lionel Messi = 3600 euro
Thomas Müller = 7200 euro

 Stel dus uw bonus van 60  euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties