Lopez: "Hopelijk nog een jaartje bij Gent"

Lopez: "Hopelijk nog een jaartje bij Gent"
Foto: © SC

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

Jorge Lopez speelde tegen Lierse voor het eerst de volle negentig minuten. De Spanjaard bevestigt dat zijn vormcurve oploopt en op 35-jarige leeftijd wil hij er nog een jaartje aan toevoegen, liefst bij AA Gent.

"Ik voelde me ook uitstekend in mijn vel als centrale middenvelder, dat lijkt me toch mijn beste positie. Maar goed, de trainer beslist waar ik het nuttigst ben voor het team", zegt Lopez in HLN. "In elk geval verteert mijn lichaam steeds beter het hogere trainingsregime en de matchen."

En Lopez wil dan ook graag nog wat verder voetballen. "Ik ben er steeds meer van overtuigd dat ik er na dit seizoen zonder problemen nog een jaartje kan bijdoen. Hopelijk is dat in Gent. Ik voel me hier steeds beter thuis. En ik niet alleen. Ook mijn vrouw en mijn twee zonen zijn hier 'happy' op ons appartement in het centrum van de stad. Rodrigo is negen jaar, Hugo zes jaar, en ze spelen bij Gent-Zeehaven, waar mijn landgenoot Antonio Muñoz Herrera topschutter is. Ze komen mijn matchen zo vaak mogelijk bekijken. Dat vind ik echt prettig."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties