Interview "Ik geloofde nog in de eindronde"

Frank Deckers
| 8 reacties
"Ik geloofde nog in de eindronde"
Foto: © SC

WS Woluwe krijgt geen licentie voor volgend seizoen en degradeert naar derde klasse. Hierdoor mag STVV toch de eindronde spelen. Trainer Guido Brepoels is alleszins in de wolken. "Het is ongelooflijk dat we nog kans maken om te promoveren", aldus de trainer aan Voetbalkrant.com

“De ploeg heeft de laatste weken enorm veel progressie gemaakt”, aldus Brepoels. “Dat was tegen Westerlo vorig weekend ook te zien. We zijn zeker niet de topfavoriet voor de eindronde, want we hebben een aantal spelers weg gedaan in januari. Maar ik geloof in de promotie, alles is mogelijk. Mijn team kan het iedereen moeilijk maken.”

“We hebben maandag voor de laatste keer getraind omdat ik het gevoel had dat we toch de eindronde gingen spelen. Vanaf morgen beginnen we met de voorbereiding, want het is kort dag.”

Er zijn al enige tijd conflicten tussen Brepoels en het bestuur van STVV, toch focust de trainer zich volledig op zijn taak. “De promotie heeft geen invloed op mijn toekomst. Dit zijn niemand zijn zaken, het is iets tussen mij en het bestuur en daar heeft de sportieve toekomst van de club niets mee te maken. Dat is nu ook niet belangrijk, we focussen ons volledig op de eindronde."

Woluwe kan nog naar het BAS trekken, Brepoels is er daarom ook niet helemaal gerust in. “We leven uiteindelijk in België dus ik ben zeker niet gerust in de situatie. Woluwe kan nog naar het BAS trekken, maar daar mogen we echter niet aan denken. De spelers moeten zich volledig focussen op de eindronde.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 16:00 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties