Mannaert: "We hebben zelfs nog geen Europees voetbal"

Frank Deckers
| 86 reacties
Mannaert: "We hebben zelfs nog geen Europees voetbal"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club Brugge is opnieuw een van de titelkandidaten. Na drie overwinningen op rij staat Club op de tweede plaats in het klassement op twee punten van leider Anderlecht. Vincent Mannaert is echter voorzichtig.

“Er zijn meerdere titelkandidaten”, zegt een eerlijke Mannaert aan Sporza. “Dat is het speciale aan deze editie van de play-offs. Het zal tot de laatste speeldag duren vooraleer er duidelijkheid is over de plaatsen 1, 2, 3 en ook 4.”

"Het was belangrijk om drie keer op rij te winnen, maar er zijn nog drie matchen en 9 punten te verdienen”, zegt Mannaert. “Die wedstrijden zullen met dezelfde intensiteit en met dezelfde kleine verschillen gespeeld worden. We hebben nog niks, we zijn zelfs nog niet zeker van Europees voetbal. Het is dus nog te vroeg voor conclusies."

"Het is wel leuk om vast te stellen dat we zelfs zonder zeven of acht basisspelers nog een team op het veld kunnen zetten dat in staat is om verdiend te winnen. Dat is de verdienste van die spelers die de laatste maanden minder aan spelen toekwamen en goed zijn blijven werken, en van de staf, die die gasten gemotiveerd heeft gehouden", zegt Vincent Mannaert.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties