Padt: "Hoop dat blessure me EK beloften niet kost"

Padt: "Hoop dat blessure me EK beloften niet kost"
Foto: © SC

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

Sergio Padt maakte zaterdag zijn wederoptreden in het doel van AA Gent. De lang geblesseerde doelman had niet veel werk, maar hoopt toch op een definitieve selectie voor Jong Oranje.

Voor Padt was het zijn eerste wedstrijd in 2013. "Op 8 januari blesseerde ik me, op 10 januari werd de nieuwe coach aangesteld en begon het team met een rist nieuwkomers aan die fantastische remonte. Dan is het logisch dat de coach zijn winnende ploeg weinig wijzigt", vertelt de Amsterdammer in HLN.

Padt zat gisteren in de ruime voorselectie van Jong Oranje voor het EK in Israël. "Ik kan alleen maar hopen dat die irritante blessure me straks het EK met Jong Oranje niet kost. Ja, bondscoach Cor Pot liet onlangs optekenen dat ik zijn tweede doelman blijf, maar de concurrentie is stevig. Tot de dag van de definitieve selectie blijft het afwachten. In dat opzicht was het belangrijk voor mij dat ik toch eens in actie kon komen in een match met enige inzet. Ik weet niet of er een KNVB-scout in het stadion was, maar ik heb wel vooraf kunnen laten weten dat ik zou spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties