Menzo: "Als ik spelers uit Nederland haal, moeten ze beter zijn"

Menzo: "Als ik spelers uit Nederland haal, moeten ze beter zijn"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Stanley Menzo wordt volgend seizoen trainer van Lierse. Het afgelopen seizoen bij Vitesse was er voor de Nederlander één van vele hoogtes en laagtes.

"Het is een heel zwaar seizoen geweest. Ik wil niemand beschadigen. Maar dingen gaan zoals ze gaan. Het is dan ook geen verloren seizoen geweest, want ook hier leer je veel van. Bijvoorbeeld hoe bepaalde processen op gang worden gebracht", zei Menzo aan Omroep Gelderland.

"Misschien had ik me meer moeten laten gelden. Maar je weet dat je tweede trainer bent. Natuurlijk had ik graag wat meer inbreng willen hebben zoals vorig jaar met John van den Brom. Dat was anders. Daarom was dit seizoen ook zwaar voor mij. Het was keihard werken", vervolgde Menzo.

Menzo hoopt bij Lierse de schwung weer te pakken te krijgen. "Hier is het wat relaxter, iets meer ontspannen. De club is ook kleiner. We gaan de komende dagen kijken waar versterkingen nodig zijn en wat mogelijk is. Veel is er niet te besteden. Eerst kijken we in de eigen regio. Als we spelers uit Nederland halen, moeten ze wel beter zijn. Zo zit ik in elkaar."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties