Norwich City wil Defour naar Engeland halen

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 13 reacties
Norwich City wil Defour naar Engeland halen
Foto: © SC

Norwich City wil Steven Defour naar de Premier League halen. De Rode Duivel liet eerder al verstaan niet weigerachtig te staan tegenover een vertrek uit Porto, maar hoopte wellicht op een grotere naam.

Norwich vocht afgelopen seizoen constant tegen het degradatiespook. Door het 4-1-verlies van Wigan op Arsenal zijn de groen-gelen echter zeker van het behoud. De clubleiding van Norwich ziet een nieuw seizoen vol zorgen echter niet zitten en is naarstig op zoek naar versterking.

Volgens Het Laatste Nieuws is één van die bewandelde pistes Steven Defour. De Rode Duivel speelt momenteel bij het Portugese FC Porto, maar kon zich in twee seizoenen nooit echt manifesteren. Eerder liet hij al optekenen niet bij voorbaat neen te zeggen tegen geïnteresseerde clubs.

Maar het is nog maar de vraag of Defour het ziet zitten om in de Premier League tegen de degradatie te gaan vechten. Bovendien zal Porto de 25-jarige middenvelder ook niet zonder slag of stoot laten vertrekken. Defour heeft er immers nog een contract tot 2016.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties