Ook Dortmund opent jacht op Christian Benteke

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 16 reacties
Ook Dortmund opent jacht op Christian Benteke
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ook Borussia Dortmund gooit zich in de strijd om Christian Benteke. Eerder toonden ook Arsenal en Tottenham interesse voor de Rode Duivel.

Christian Benteke liet eerder al optekenen dat hij bij Aston Villa blijft als de club zich kan verzekeren van het behoud in de Premier League. En dat is sinds gisteren het geval door de nederlaag van Wigan tegen Arsenal. Toch is het lang niet zeker dat de aanvaller effectief bij Villa blijft. Al lijkt hij in dat geval wel zeker van een basisplaats en een selectie voor de Rode Duivels op het wereldkampioenschap van volgend seizoen.

Volgens Bild trekt Borussia Dortmund echter hevig aan de mouw van Benteke. De Champions League-finalist ziet in de 22-jarige aanvaller de ideale opvolger van Robert Lewandowski. “Ik heb nog geen concrete aanbieding ontvangen”, aldus zaakwaarnemer Kismet Eris in Het Nieuwsblad. “Maar ik word wel gebeld door tussenpersonen die beweren dat ze voor andere clubs werken. Maar ik geef telkens hetzelfde antwoord: Christian is een speler van Villa en we gaan eerst in Birmingham rond de tafel zitten.”

Maar de negentien rozen van het goudhaantje zijn ook in Engeland niet onopgemerkt voorbij gegaan. Tottenham en Arsenal zouden ook ver willen gaan in de strijd om de Rode Duivel. “We gaan luisteren naar wat Villa te zeggen heeft en uiteindelijk ligt de keuze bij Christian”, laat Eris niet in zijn boeken kijken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties