Opnieuw Franse international verwikkeld in seksschandaal

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
Opnieuw Franse international verwikkeld in seksschandaal
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Loïc Rémy is aangehouden op verdenking van de verkrachting van een 34-jarige vrouw. Het is al niet de eerste keer dat een Franse international betrokken geraakt bij een seksschandaal.

Rémy kwam in januari voor zo’n tien miljoen euro over van Marseille naar Queens Park Rangers. De aanvaller haalde, ondanks zes doelpunten, amper de sportieve krantenpagina’s. QPR treedt volgend seizoen dan ook aan in de Engelse tweede klasse.

De Franse international wordt nu echter verdacht van de verkrachting van een 34-jarige vrouw. Volgens diverse Britse media worden de aanvaller en twee vrienden ondervraagd over het voorval. Ook de Londense ordediensten bevestigen een aanhouding, maar willen niet bevestigen dat het om een profvoetballer gaat.

Het is ondertussen al niet de eerste keer dat een Franse international betrokken geraakt bij een seksschandaal. Onder anderen Franck Ribéry en Karim Benzema raakten in het oog van de storm nadat bekend geraakte dat beiden betaalde seks hadden gehad met een minderjarige prostituee.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties