Fourlanos: "Gretarsson belangrijke reden om voor Club te tekenen"

Fourlanos: "Gretarsson belangrijke reden om voor Club te tekenen"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Spyros Fourlanos tekende gisteren zijn contract bij Club Brugge. De 19-jarige middenvelder wil bij blauw-zwart uitgroeien tot een belangrijke speler en gaf ook wat meer uitleg over zijn transfer.

Fourlanos had het wel gezien in Griekenland na negen jaar bij Panathinaikos. "Ik speel er al sinds mijn jeugd", aldus de Griek op Club tv. "Ik was klaar voor de volgende stap. Toen Club kwam aankloppen, moest ik dit aannemen. Er waren nog andere ploegen geïnteresseerd, maar Club kon me overtuigen. En daar speelde de aanwezigheid van Arnar Gretarsson een grote rol in. Hij kende me nog van zijn periode in Griekenland en hij overtuigde me."

Fourlanos heeft ook vertrouwen in zijn kwaliteiten. "Ik speel het liefst als aanvallende middenvelder, maar ik kan eigenlijk alle posities op het middenveld aan. Ik ben technisch goed, linksvoetig en heb een goed balgevoel. Voor mij was het een grote opportuniteit om hierheen te komen. Ik hoop dat we volgend jaar Champions League spelen en voor mezelf hoop ik belangrijk te worden voor de ploeg."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties