Reactie Donk: "Eerst een weekje vakantie, daarna beslissen over toekomst"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 3 reacties
Donk: "Eerst een weekje vakantie, daarna beslissen over toekomst"
Foto: © SC

Ryan Donk, de kapitein van Club Brugge, had zijn zinnen gezet op de Champions League. Club greep daar net naast door het gelijkspel tussen Anderlecht en Zulte Waregem. Of dat iets betekent voor zijn toekomst houdt hij in het midden.

Sander De Graeve in Brugge

"Ik ga eerst een weekje op vakantie en dan ga ik alles op een rijtje zetten. Ik ga ook kijken wat de plannen van de club zijn. Ik moet hier niet weg hé. Na die week ga ik beslissen", aldus Ryan Donk. Waar hij op vakantie gaat, weet hij overigens nog niet.

Ryan Donk hinkt op twee gedachten na dit seizoen. "Het is een dubbel gevoel. We verloren in het begin te veel punten en onze remonte kwam net te laat. De laatste weken konden we wel naar boven kijken en dan is het toch jammer dat we naast die Champions League grijpen. Na een slopend seizoen kwamen we terug om dan weer alles uit handen te geven. Europees was echter het doel en we zijn ook tevreden dat we dat gehaald hebben."

Genk miste aan het eind nog twee open kansen, toen Club iets te laks verdedigde. "Dat is pech voor hen dat ze die misten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties