Wordt het Europa League of Champions League voor Club?

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 1 reacties
Wordt het Europa League of Champions League voor Club?
Foto: © SC

Terwijl de ogen van heel het land deze namiddag op het Astridpark gericht zijn, speelt Club Brugge thuis tegen Racing Genk voor een plaats in de Champions League. Als het wint van Genk én Anderlecht klopt Zulte Waregem, mag blauw-zwart naar de voorronde van het kampioenenbal.

Eerst en vooral moet Club Brugge zelf Genk verslaan vanmiddag in eigen huis. Voor de Limburgers staat echter enkel de eer op het spel. Ze zijn al zeker van Europa League via de beker en hun seizoen is met die bekerwinst eigenlijk al geslaagd.

Club Brugge hoopt de kater van de nederlaag tegen Zulte Waregem door te spoelen met een goede prestatie en dus mogelijk de kwalificatie voor de Champions League. Het kan daarvoor nog steeds niet rekenen op Jonathan Blondel en Jim Larsen. Wel opnieuw fit zijn Fredrik Stenman en Vadis Odjidja. Die laatste blesseerde zich eind april aan de kuit. Duarte moet verder pas dinsdag voor de Geschillencommissie verschijnen en kan, ondanks zijn rode kaart in Waregem, vandaag in actie komen.

Selectie Club Brugge: Vladan Kujovic, Bojan Jorgacevic, Tom Høgli, Michael Almebäck, Bart Buysse, Carl Hoefkens, Fredrik Stenman, Ryan Donk, Thomas Meunier, Laurens De Bock, Oscar Duarte, Enock Adu, Vadis Odjidja, Jesper Jørgensen, Victor Vazquez, Lior Refaelov, Maxime Lestienne, Ivan Trickovski, Eidür Gudjohnsen, Carlos Bacca en Brandon Mechele.

Voor Racing Genk staat er, zoals reeds gezegd, weinig op het spel. Been kan voor deze laatste wedstrijd van het seizoen geen beroep doen op Jelle Vossen, Torben Joneleit en Anthony Limbombe. Ook Steeven Joseph-Monrose is twijfelachtig. Verwacht wordt dat de pijlsnelle Ayub zijn kans krijgt.

Selectie Racing Genk: Köteles, Anele, Simaeys, Koulibaly, Tshimanga, Ayub, Kumordzi, Gorius, Buffel, De Ceulaer, Ojo, Van Hout, Wertelaers, Walsh, Kara, Hamalainen, Croux, Plet, Barda en Hyland.

Wie komt hier als winnaar uit? Waag er een gokje op bij UNIBETClub Brugge is de uitgesproken favoriet. Een gokje van 60 euro op de thuisploeg levert 97 euro op. Een gokje op Genk kan dan weer 300 euro opleveren. Stel je bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Jouw Prono
-
wint Gelijk wint
0% 0% 0%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties