Interview Kaminski wil oplossing: "Rotseizoen voor mij"

Robby Morren
Robby Morren
| 48 reacties
Kaminski wil oplossing: "Rotseizoen voor mij"
Foto: © SC

Thomas Kaminski houdt gemengde gevoelens over aan het voorbije seizoen. Uiteraard is hij blij met de landstitel maar volgend seizoen wil hij absoluut meer spelen. Hij wil met het bestuur dan ook tot een oplossing voor zijn situatie komen.

Door Robby Morren

"De landstitel is heel mooi, dit maak ik misschien niet meer mee. Ik vind ook dat we de titel verdienen als je het ganse seizoen bekijkt. Zelf heb ik een dubbel gevoel bij deze titel want ik heb bijna niet gespeeld."

Kaminski krijgt bij Anderlecht af te rekenen met de concurrentie van Silvio Proto die in bloedvorm steekt. Het resultaat is dat Kaminski op een gans seizoen amper drie keer onder de lat stond: één keer in de competitie en twee keer in de beker. Te weinig voor een getalenteerde goalie die progressie wil maken.

"Eigenlijk was het een rotseizoen voor mij", is de 20-jarige sluitpost eerlijk tegenover Voetbalkrant.com.  "Ik wil het liefst spelen. Ik moet natuurlijk ook spelen om progressie te kunnen maken."

"Ik zal samenzitten met het clubbestuur om een oplossing te zoeken voor mijn situatie. Het moet een oplossing zijn die goed is voor beide partijen. Als Anderlecht zou zeggen dat ik moet blijven, dan vind ik dat een mooi compliment maar ik wil sportief vooruitgang boeken."

Ondanks het feit dat hij slechts drie wedstrijden tussen de palen stond, riep Marc Wilmots de doelman wel op voor de Rode Duivels. Het zorgt ervoor dat Kaminski het seizoen met een goed gevoel kan afsluiten. Hij is erop gebrand zich te bewijzen.

"Ik ben echt blij met die selectie. Het is mijn eerste selectie voor de Rode Duivels. Dit kan een mooie voorbereiding voor mij zijn naar volgend seizoen toe. Het is aan mij om me tijdens de stage in Amerika te bewijzen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties