CL-finale met twee ploegen uit hetzelfde land

Redactie
| 4 reacties
CL-finale met twee ploegen uit hetzelfde land
Foto: © SC

Zaterdag is het hoogtepunt van het voetbaljaar voor velen daar: de finale van de Champions League. Dit jaar staan twee ploegen uit hetzelfde land tegenover elkaar en dat is niet de eerste keer. A trip to memory lane ...

Het is uiteraard niet de eerste keer dat twee ploegen uit hetzelfde land in de finale van de Champions League staan. We nemen de vorige finales even onder de loep.

Manchester United - Chelsea 1-1, 6-5 na strafschoppen  (2008):

In Moskou was er een Engelse strijd te beleven. Ronaldo en Lampard scoorden in de eerste helft, waarna de Portugees even de antiheld leek te worden. Hij miste namelijk een strafschop, maar ook Terry miste even later.

Toen ook Anelka nog een strafschop wist te missen, was de Beker met de Grote Oren binnen voor The Reds.

AC Milan - Juventus 0-0, 3-2 na strafschoppen (2003):

Tien jaar geleden was de finale ook in Engeland en ook tussen twee ploegen uit hetzelfde land toen AC Milan en Juventus naar Old Trafford kwamen. Scheidsrechter Merk had een doelpunt van AC Milan onterecht afgekeurd, maar via strafschoppen werd het uiteindelijk toch nog feest voor de Milanezen.

Real Madrid - Valencia 3-0 (2000):

In Parijs stonden Real Madrid en Valencia tegenover elkaar. Valencia was dat jaar de absolute revelatie van het toernooi, dat Lazio en Barcelona makkelijk uitschakelde.

In de finale bleek Real echter meer dan een maatje te groot voor Mendieta & co: 3-0 dankzij doelpunten van Morientes, McManaman en Raul.

En wat als de resulaten dit jaar dezelfde zijn uit het verleden? Enkele mogelijkheden van prijzen die te winnen zijn bij een inzet van 60 euro:

1-1 gelijkspel > 450 euro
0-0 gelijkspel > 840 euro
3-0 voor Bayern München > 900 euro
3-0 voor Borussia Dortmund > 3600 euro

Opgelet: Unibet doet mee aan 'The Final Countdown'. Elke dag is er een nieuwe actie waarmee je zeker je voordeel kan doen. Vandaag kan je bijvoorbeeld geld inzetten op de juiste score van de wedstrijd. Als je vandaag 10 euro inzet via een mobiel apparaat kan je tijdens de wedstrijd 10 euro live inzetten die je terugkrijgt als je een slechte inzet doet. Deze actie is enkel vandaag geldig, want morgen is er weer een andere.

Bij een ruime winst van Dortmund kan een gokje van 60 euro bij UNIBET u heel veel euro opleveren. Bij een 4-1 of zelfs 4-0 overwinning lopen de bedragen op tot 6000 en 9000 euro. Lewandowski kan met enkele geniale acties dus veel betekenen. Stel dus uw bonus van 60  euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties