Ook jullie vonden de plannen van Zulte Waregem wansmakelijk

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
Ook jullie vonden de plannen van Zulte Waregem wansmakelijk
Foto: © SC

Gisteren vroegen we jullie op Facebook wat jullie vinden van een eventuele verhuis van Zulte Waregem naar het Kiel. De overgrote meerderheid bestempelde het idee als wansmakelijk en hallucinant.

De Belgische voetbalwereld viel van zijn stoel bij het horen van de plannen van Patrick Decuyper en Bart De Wever. Zulte Waregem zou namelijk plannen gehad hebben om volgend seizoen te verhuizen naar het Kiel. Ondertussen zit dat idee al opnieuw in de koelkast, maar we vroegen toch jullie mening in onze vraag op Facebook.

66 procent van onze lezers begrijpt niet hoe zo’n plan tot stand zou kunnen komen. De meerderheid vindt het idee op zich zelfs wansmakelijk en heeft schrik dat een dergelijke constructie een precedent zou scheppen.

Toch vindt een deel van onze lezers dat Antwerpen een eersteklasser verdient. Iets meer dan een kwart wil graag volgend seizoen een nieuwe Antwerpse club in de hoogste voetbalafdeling, al moet het op een andere manier gebeuren.

Een verwaarloosbaar deel van de stemmers vind het plan van Zulte Waregem om naar het Kiel te verhuizen dan weer een goed idee. Volgens hen is het de enige manier om te kunnen groeien als club.

Met onze vraag van vandaag blijven we in hetzelfde straatje. Hoe staan jullie tegenover de nieuwe Antwerpse club die Bart De Wever voor ogen heeft? Stemmen kan je hier...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties