Ramos: "Bale zou zich thuis voelen in Madrid"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 6 reacties
Ramos: "Bale zou zich thuis voelen in Madrid"
Foto: © SC

Real Madrid zet alle middelen in om Gareth Bale naar Santiago Bernabeu te halen. Nu blaast zelfs Sergio Ramos de loftrompet voor de flankaanvaller.

Bale speelde een uitstekend seizoen bij Tottenham. De Welshman kan zijn handtekening kwijt bij elke club in Europa. Vooral nu the Spurs naast een Champions League-ticket grepen in de Premier League lijkt het er op dat Bale andere oorden zal opzoeken. Of toch niet?

Vooral Real Madrid ruikt een kans. Los Blancos zetten zelfs eigen spelers in om de flankaanvaller te charmeren. “Bale is een buitenkans voor Real”, aldus Ramos in The Sun. “Hij kan elke verdediging ter wereld pijn doen en hij heeft de kwaliteiten om het te maken in Madrid. Real is wellicht niet het enige team dat Bale wil contracteren, maar hier zou hij zich onmiddellijk thuis voelen.”

Toch lijkt de Welshman niet ongelukkig bij Tottenham. Hij laat de deur zelfs op een kier voor een verlengd verblijf. “We hebben hard gevochten dit seizoen en behaalden nooit eerder zoveel punten”, aldus Bale. “Het is dan ook teleurstellend dat we naast de Champions League grijpen. Maar volgend seizoen doen we gewoon een nieuwe poging.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties