Supporters Essevee ietwat gerustgesteld maar waakzaam

Supporters Essevee ietwat gerustgesteld maar waakzaam
Foto: © SC

De supporters van Essevee zijn enigzins gerustgesteld na de geruchten over een mogelijke verhuis van de ploeg naar Antwerpen. Voorzitter van de supportersclubs, Geert Titeca, laat alvast weten dat ze de situatie in het oog zullen houden.

"Voetbalvrienden, na langdurig overleg met dhr Decuyper en onze burgemeester zijn wij vandaag enigszins gerustgesteld na wat zich heeft voorgedaan de afgelopen dagen. Essevee blijft in Waregem en het is duidelijk dat ook dhr Decuyper beseft dat dat zo moet blijven. Ik kan u echter wel garanderen dat wij waakzaam blijven en beloofd hebben zowel aan dhr Decuyper als aan de burgemeester(s) elke maand met hen contact op te nemen hetzij aan tafel te gaan zitten over de stand van zaken en de evolutie in zowel het stadiondossier als de uitbreiding van de oefenterreinen", laat hij weten in een persbericht.

"Daarnaast maken wij verder werk van het optimaliseren van onze supportersfederatie en dit zowel met groenen, roden als met huidige voortrekkers en mensen uit het verleden. Wij zullen hier naar de toekomst toe absoluut verder over communiceren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties