Decuyper: "Aandelen Oostende toevallig in handen gekregen"

Decuyper: "Aandelen Oostende toevallig in handen gekregen"
Foto: © SC

Patrick Decuyper heeft in het VTM- Nieuws een reactie gegeven op het verhaal van Oostende dat mogelijk naar Antwerpen zou verkassen. De CEO beweert twee stamnummers in handen te hebben: dat van Essevee en dat van KVO.

Nieuwe ontwikkelingen blijven elkaar in sneltempo opvolgen. In een reactie aan VTM geeft Patrick Decuyper toe dat hij aandelen van Oostende heeft gekocht in een voorakkoord.

"Ik heb een voorakkoord met Lejaeghere op een moment dat Oostende nog in tweede klasse zat. Er was toen nog geen sprake van een overgang naar eerste klasse van de kustploeg. KV Oostende zou moeten gediend hebben als satellietclub in tweede klasse waar jonge talenten konden rijpen." 

"Nu moet er een oplossing gezorgd worden. Ik denk dat we rustig moeten nadenken en samenzitten met iedereen. Ik heb die aandelen toevallig in handen gekregen. We moeten er een weekendje over slapen en dan zien we wel."

"Ik heb er zeker aan gedacht om het stamnummer van Oostende te verkopen aan investeerders in Antwerpen. Het is negatief voor mij dat Oostende eigenlijk is gepromoveerd. De bedoeling van de aandelen was anders, maar nu heb ik wel twee stamnummers om iets mee te doen."

"Het is altijd de bedoeling geweest dat er eersteklassevoetbal zou blijven in Waregem en dat er voetbal zou komen in Antwerpen. Met Oostende heb ik die band niet, maar we moeten er dus eerst over nadenken."

Verkoopt Decuyper alsnog zijn aandelen van Oostende aan Antwerpse investeerders? Of geeft hij ze terug aan Oostende? Krijgt hoogstwaarschijnlijk nog een vervolg ...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties