Wie grijpt de macht in Rome?

Redactie
| 6 reacties
Wie grijpt de macht in Rome?
Foto: © SC

Ook de dag na de Champions League- finale valt er weer heel wat te beleven op de binnen- en buitenlandse voetbalvelden. Zo is er de bekerfinale annex Romeinse derby in Italië. Deze bekerfinale kan u helemaal live en gratis bekijken dankzij Unibet TV.

Om 18.00 uur beginnen we er aan in het Stadio Olimpico met de strijd tussen Lazio en AS Roma. Lazio wist zich eind januari reeds te plaatsen nadat het landskampioen Juventus in een dubbel duel op de knieën kreeg. AS Roma was dan weer duidelijk te sterk voor Internazionale. De finale lijkt dus ook enorm boeiend te zullen zijn.

Ook in de competitie gaven de twee clubs uit Rome nauwelijks iets toe aan elkaar. AS Roma eindigde zesde in de Serie A, Lazio volgde als zevende op een puntje. Een dikke maand geleden werd het nog 1-1 tussen beide teams. Wie haalt het vanavond in een van de meest prestigieuze derby's van het Europees vasteland? Volg het live via UNIBET.

Er zijn nog veel meer wedstrijden die worden aangeboden, er is voor elk wat wils dus! Om te kunnen kijken moet je gewoon registreren via deze website.

Weet jij wie het zal halen? Waag gerust een gokje. AS roma is favoriet. Een gokje van 60 euro bij UNIBET  kan u 156 euro opleveren. Voor een overwinning van Lazio kan je 162 euro krijgen, een gelijkspel levert zelfs 192 euro op. Stel je wedtegoed dus veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties