Asare: "Wil meestrijden voor de prijzen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 114 reacties
Asare: "Wil meestrijden voor de prijzen"
Foto: © SC

KAA Gent heeft met Nana Asare zijn eerste zomeraankoop beet. De ex-speler van KV Mechelen tekende voor vier seizoenen in de Arteveldestad."Mijn toekomst oogt rooskleurig in Gent."

Asare speelde de voorbije vier seizoenen voor het Nederlandse FC Utrecht. De viervoudig Ghanese international schopte het in zijn laatste jaar zelfs tot aanvoerder van de rood-witten. Het is enigszins opmerkelijk dat de ex-speler van KV Mechelen voor Gent kiest. De Buffalo’s grepen immers naast een Europees ticket, terwijl Utrecht volgend jaar wel de Europa League in mag.

“Het was geen gemakkelijke beslissing om Utrecht te verlaten”, vertelt de 27-jarige Asare in Het Laatste Nieuws. “Maar ik had al snel begrepen dat mijn toekomst rooskleuriger oogt in Gent. Ik wil graag nog eens meestrijden voor de prijzen. Het Gentse bestuur verzekerde me dat de club op termijn wil meedoen in de top drie.”

Ook Gent-manager Michel Louwagie is in zijn nopjes met de beklonken zaak. “Voor onze club is dit een grote transfer. Enkele jaren geleden was een dergelijke overgang nog onmogelijk. Met de verhuis naar het nieuwe stadion willen we spelers aantrekken die ambitie uitstralen. En Asare beantwoordt perfect aan dat profiel.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties