Naessens over bekroning De fauw: "Oververdiend"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Naessens over bekroning De fauw: "Oververdiend"
Foto: © SC

Volg Zulte Waregem nu via WhatsApp!

Davy De fauw won dit seizoen de trofee van 'Speler van het Jaar' op onze redactie. De verdediger van seizoensrevelatie Zulte Waregem toonde zich immers een toonbeeld van regelmaat. Ook ploegmakker Jens Naessens vindt de bekroning meer dan terecht.

“Davy verdient die prijs als persoon en als voetballer”, benadrukt Naessens in een reactie aan Voetbalkrant.com. “De meeste fans en voetballiefhebbers beseffen niet hoe belangrijk Davy De fauw is voor Zulte Waregem. Hij draagt bovendien niet voor niets die aanvoerdersband en heeft tonnen ervaring.”

De fauw eindigde op de redactieverkiezing voor onder anderen Carlos Bacca en Silvio Proto. Toch is het vrij opvallend dat een verdediger de prijs wegkaapt. “De fauw is de beste rechtsachter met wie ik al samenspeelde. Hij wordt onterecht onderschat en net daarom is het leuk dat net hij die bekroning krijgt.

Onze vliegende reporter vloog naar het Amerikaanse Indian Wells. De fauw geniet over de plas immers van een welverdiende vakantie. HIER kan je het volledige interview met de ‘Speler van het Jaar’ lezen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties