Dury: "Als ze me willen, ga ik praten"

Dury: "Als ze me willen, ga ik praten"
Foto: © SC

Francky Dury is nog steeds een van de drie kandidaten om de nieuwe trainer van Lille te worden. Als de keuze valt op de trainer van Essevee, dan zal hij praten met de Franse subtopper. Hij vindt Lille alvast een schitterende club.

Zondag valt normaal gezien het verdict over wie de nieuwe coach wordt bij Lille en zo Rudi Garcia opvolgt bij de Franse club. Garcia trok eerder deze week naar AS Roma, waardoor zijn post vacant werd.

Bij de drie kanshebbers voor de trainersfunctie bij Lille ook een Belg: Francky Dury. Hij ging eerder deze week op gesprek omtrent het succes van Zulte Waregem en is dus ook kandidaat om Garcia op te volgen.

"Heeft Lille een budget van meer dan 100 miljoen euro? Ik dacht dat het hooguit dat van Anderlecht en Club Brugge samen was. Lille is wel een schitterende club met een geweldig nieuw oefencomplex. Er is veel jong talent en het is een absolute topclub", aldus Dury in Het Nieuwsblad.

En wat als de keuze van de Franse club alsnog op Dury valt, ook al is hij nu volgens insiders pas kandidaat nummer drie? "Dan ga ik praten. Ik zei al eerder het nog eens bij een topclub te willen proberen en misschien is het wel nu of nooit. En als het niet doorgaat, dan zal ik misschien even ontgoocheld zijn. Maar niet te hard, want ik ben hier te gelukkig."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties