Habibou hult zich in stilzwijgen bij terugkeer

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 4 reacties
Habibou hult zich in stilzwijgen bij terugkeer
Foto: © SC

Volg Zulte Waregem nu via WhatsApp!

Habib Habibou is terug aan de Gaverbeek. De aanvaller meldde zich gisteren aan voor de eerste meters van het nieuwe seizoen. Maar haalt hij ook de competitiestart?

Cédric De Volder in Waregem

Habibou was na de training één van de drukst gesolliciteerde spelers. Met de glimlach deelde de staatsburger van de Centraal Afrikaanse Republiek handtekeningen uit en ging hij met enthousiaste supporters op de foto.

De voorbije maanden vertoefde de spits bij Leeds United. Zijn Engelse passage kan echter bezwaarlijk een succes worden genoemd. Habibou versierde slechts één basisplaats en drie invalbeurten in The Championship.

Voetbalkrant.com probeerde een reactie los te weken bij de aanvaller. Een foto of een handtekening zat er wel in, maar Habibou verkoos zelf om het de komende dagen rustig aan te pakken. “Ik wil liever geen commentaar geven rond mijn terugkeer. Alles zal snel duidelijk worden.”

Toch was het opvallend dat Habibou tijdens het onderlinge oefenpartijtje gretig voor de dag kwam. Wil de aanvaller de nieuwe kans grijpen om net zoals de voorbije seizoenen te schitteren in het Regenboogstadion?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties