Wordt dit de vervanger van Lucas Biglia?

Bjorn De Cock
| 57 reacties
Wordt dit de vervanger van Lucas Biglia?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lucas Biglia zal één dezer dagen een contract tekenen bij het Italiaanse Lazio. Anderlecht moet dus op zoek naar een nieuwe leider op het middenveld. De club kijkt daarvoor onder meer uit naar Jonathan Dos Santos van FC Barcelona.

De 23-jarige middenvelder komt nu uit voor het grote FC Barcelona. De speler komt er echter niet aan spelen toe maar zou toch van grote waarde kunnen zijn voor Anderlecht. De middenvelder kwam vorig seizoen drie keer in actie voor het eerste elftal van Barcelona.

Anderlecht zou een bod uitbrengen van vier miljoen euro voor de middenvelder. William Vainqueur is nog steeds een optie voor de landskampioen maar rekent niet op medewerking van Duchâtelet. Anderlecht is niet de enige geïnteresseerde club. Zowel Sevilla als Everton zouden de middenvelder willen inlijven. Jonathan Dos Santos is tevens de broer van Giovanni Dos Santos.

Jonathan Dos Santos was ook international bij Mexico tot hij met enkele andere spelers in opspraak kwam. Enkele spelers van Mexico zouden prostituees uitgenodigd hebben op hun hotelkamer. Toen dit aan het licht kwam werd Jonathan Dos Santos naar huis gestuurd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties