Geraakt Tchité weg uit Brugge?

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 74 reacties
Geraakt Tchité weg uit Brugge?
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Mémé Tchité was de afgelopen dagen één van de afwezigen op de blauw- zwarte trainingen. De aanvaller wil weg, maar Club Brugge wil graag cash op tafel zien verschijnen.

Georges Leekens haalde ongeveer een jaar geleden Tchité onder tromgeroffel naar Jan Breydel. De ex-speler van onder andere Standard, RSC Anderlecht en Santander zou de West-Vlaamse aanval dragen. De aanvaller met de vele paspoorten belandde echter op de blauw-zwarte bank en bleef daar nagenoeg een gans seizoen zitten.

De voorbije dagen was Tchité dan ook niet aanwezig op de trainingen van Club. Het Nieuwsblad meldt dat de aanvaller om persoonlijke redenen zijn kat stuurde, maar eigenlijk wil hij gewoon weg. Al Nasr (Dubai) bood al 800.000 euro voor de Burundees. Ook het Arabische Emirates Club en het Turkse Eskisehirspor willen Tchité aantrekken, maar Club klasseerde elke aanbieding als onvoeldoende.

Tchité zelf heeft nog een contract tot 2015 in West-Vlaanderen. Hij verdient jaarlijks een slordige 1,2 miljoen euro bij Club. Een bedrag waarvoor een mens wel een jaartje extra op een bank zou gaan zitten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties