Balette: "Ik voelde dat ik niet ging mogen blijven"

Balette: "Ik voelde dat ik niet ging mogen blijven"
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Peter Balette moest eerder deze week Standard Luik verlaten. Nieuwbakken coach Guy Luzon kiest voor een assistent uit zijn eigen entourage, waardoor er voor Balette geen plaats meer is bij de club. De assistent had de bui al zien hangen.

"Ik had een gesprek met Guy Luzon voor het EK voor beloften. Het ging toen enkel over de spelers en niet over de functie van assistent. Toen voelde ik al aan dat de kans klein ging zijn dat hij me zou houden. Het was wel jammer dat het zolang heeft geduurd voor ik zekerheid had", aldus Balette tegen La Dernière Heure.

"Ik snap dat hij iemand uit zijn eigen entourage wil nemen, maar ik herhaal nog even dat ik klaar was om hem bij te staan. Ik heb dat met Ron Jans en Mircea Rednic ook gedaan en ik was er zeker klaar voor."

Toch blijft de gewezen assistent van Standard ondanks de teleurstelling zeer positief: "Ze gaan me misschien gek verklaren, maar ik hoop dat Standard zijn spelers kan houden. Met een versterking hier of daar kan deze club ver geraken in Europa en meespelen om de titel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties