Mertens wordt al bewierookt in Italië

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 18 reacties
Mertens wordt al bewierookt in Italië
Foto: © SC

Dries Mertens trekt richting Serie A om met Napoli prijzen te pakken. Ook de Italiaanse pers is laaiend enthousiast over de komst van de Rode Duivel. "Bij Napoli is alles aanwezig om de titel te pakken."

Mertens ruilt Nederland voor Italië. De 19-voudig Rode Duivel gaat er voor Napoli voetballen. De blauwhemden strandden vorig seizoen in het zog van Juventus op de tweede plaats in de Serie A.

Ook de Italiaanse persjongens zien Mertens graag komen. In La Gazzetta Dello Sport worden de meningen van Roberto Mancini, ex-trainer van Manchester City, en van Servisch bondscoach Sinisa Mihajlovic gehoord.

“Mertens zet met Napoli een goede stap vooruit”, aldus eerstgenoemde. “Hij past perfect in de speelstijl van Rafael Benitez. De Spanjaard zit bovendien met een luxeprobleem in de aanval.”

“Ik was onder de indruk van Mertens in de wedstrijden van België tegen Servië”, staat Mihajlovic zijn collega bij. “Met zijn snelheid en onvoorspelbaarheid zal hij een absolute meerwaarde betekenen voor Napoli.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties