Vandendriessche: "Ik was eerste keuze van Club"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 10 reacties
Vandendriessche: "Ik was eerste keuze van Club"
Foto: © SC

Club Brugge heeft een nieuwe keeperstrainer. Ricardo Lopez gaat de Brugse goalies de komende seizoenen onder handen nemen. "Maar ik was de eerste keuze", aldus Francky Vandendriessche.

Eerder meldden we u al dat Club Brugge een nieuwe keeperstrainer heeft. Het verhaal achter de aanwerving van Ricardo Lopez kan u HIER nog eens nalezen. De Spanjaard was echter niet de eerste keuze van blauw-zwart. Eerder werden onder anderen Vandendriessche en Patrick Nys gepolst omtrent een overgang.

“Ik was de eerste keuze van Club Brugge”, vertelt Vandendriessche aan La Dernière Heure. “Ik moet toegeven dat ik gecharmeerd was door de interesse van een topclub. Maar ik besliste om in Bergen te blijven uit respect voor de voorzitter.”

De ex-doelman van wijlen Excelsior Moeskroen, SV Waregem en Cercle Brugge beseft maar al te goed wat hij laat liggen. “Ik besef dat negen op tien personen op het aanbod waren ingegaan. Ik ben die uitzondering. Al besef ik dat zo’n aanbod niet elk jaar zal passeren. Maar ik ben amper 42 en hoop dat er zich in de toekomst nog kansen zullen aandienen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties