Esor: "Zal minder scoren dan Perbet"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Esor: "Zal minder scoren dan Perbet"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Met Marvin Esor heeft Bergen een Franse rechtsachter beet. De verdediger gaat in Henegouwen met rugnummer negentien spelen. "Maar ik vrees dat ik minder doelpunten zal scoren dan Jérémy Perbet."

Gisteren trainde Esor voor een eerste keer mee met de troepen van Enzo Scifo. De Fransman, die zijn jeugdopleiding bij Bordeaux genoot, tekende een contract voor drie seizoenen in Henegouwen. Hij zal in het Stade Tondreau te bewonderen zijn met rugnummer 19.

“Ik verkies eigenlijk rugnummer 23”, verklapt de 23-jarige Fransman in La Dernière Heure. “Maar dat is jammer genoeg al bezet. Mijn tweede optie is dan 19. Waarom? Mijn goede vriend Romain Alessandrini (Frans international die nog met Esor speelde bij Clermont Foot, nvdr.) draagt ook die cijfers op zijn rug.”

Bij de Draken wordt dat magische rugnummer nog steeds gelinkt aan Perbet, die inmiddels het mooie weer maakt bij Villarreal. “Dat heb ik me inderdaad ook laten vertellen. Maar ik vrees dat ik minder doelpunten zal scoren dan Perbet.” (lacht)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties