Heibel op protestmars Standard-fans

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 159 reacties
Heibel op protestmars Standard-fans
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Het zit er weer bovenarms op in Luik. De protestmars van La Famille des Rouches tegen het wanbeleid van Roland Duchâtelet loopt uit de hand. De fans maakten zich ondertussen meester van het terrein.

Vanavond staat de jaarlijke ‘Business Meeting’ op het programma bij Standard. Clubbestuur, sponsors en fans komen jaarlijks af op het evenement. Onder andere de nieuwe shirts worden voorgesteld tijdens de vergadering.

Dit jaar doet Luik haar naam als Vurige Stede opnieuw alle eer aan. La Famillie des Rouches, het overkoepelende orgaan van de rood-witte supportersverenigingen, kondigde een protestmars aan. Die mars is echter uit de hand gelopen. Dat meldt La Dernière Heure. Uiteindelijk kwamen zo’n vijfduizend Standard-fans samen om te protesteren tegen het wanbeleid van Duchâtelet.

Onder het motto ‘Onze passie is geen spel: game-over Duchâtelet’ trokken de fans richting Sclessin. En daar liep het mis. Ondertussen drongen de fans het stadion binnen en maakten zich meester van het terrein. Wordt vervolgd!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties