Pikt Malanda transfer Fellaini in?

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 10 reacties
Pikt Malanda transfer Fellaini in?
Foto: © SC

Junior Malanda staat op het lijstje van Arsenal en Manchester United. Beide grootmachten kiezen voor de Brusselaar als alternatief voor de dure Marouane Fellaini.

Marouane Fellaini staat al een tijdje in de belangstelling van Arsenal en Manchester United. Het prijskaartje van de Rode Duivel staat echter op zo’n 28 miljoen euro en dat schrikt vooral United af. De looneisen van de middenvelder zijn dan weer over de limiet van The Gunners.

Een interessant alternatief voor Fellaini is Malanda. De 18-jarige middenvelder brak afgelopen seizoen volledig door bij Zulte Waregem. In januari probeerde David Moyes, de huidige coach van the Red Devils, Malanda al naar Everton te halen. Verhuist het jeugdproduct van LOSC Lille deze keer richting Old Trafford?

Zes miljoen euro

Maar ook Arsenal ligt volgens Het Nieuwsblad op de loer. Het is algemeen geweten dat Arsène Wenger liefst met jonge talenten werkt om ze later met een serieuze winst door te verkopen. Maar nemen de fans in Londen genoeg met een tweede keuze om de teleurstellingen van de laatste seizoenen door te spoelen?

Essevee is echter niet van plan om het goudhaantje, dat nog een tweejarig contract heeft aan de Gaverbeek, te laten gaan voor een appel en ei. De vice-kampioen zou een prijskaartje van een slordige zes miljoen euro op het hoofd van Malanda geplakt hebben.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties