Vainqueur tekent contract bij... Standard

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 94 reacties
Vainqueur tekent contract bij... Standard
Foto: © SC

William Vainqueur is opnieuw speler van Standard. De middenvelder verbrak vorige week zijn verbintenis via de beruchte 'Wet van '78', maar tekende nu toch een nieuw contract op Sclessin.

Het zijn dolle dagen in Luik. Na de supportersopstand en het aangekondigde afscheid van Roland Duchâtelet, profiteerde ook William Vainqueur van de solden om een nieuw contract tekenen in de Vurige Stede. Grappig detail: de Fransman verbrak vorige week nog zijn verbintenis als Rouche via de beruchte ‘Wet van ‘78’.

Het is wellicht ongezien, maar ondertussen doet Standard – indien Vainqueur ook mentaal fris zit – een uitstekende transfer. Probeert Duchâtelet via deze weg alsnog zijn vel te redden bij de fans?

De 24-jarige Fransman ging akkoord met een verbeterde versie van zijn vorige contract. Volgens Sudpresse deden de Rouches een forse financiële inspanning om Vainqueur tot bedaren te brengen. De middenvelder ligt opnieuw vast tot 2016. Al is dat laatste echter niet meer dan een detail gezien de gebeurtenissen van de laatste dagen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties