STVV stelt Dalla Valle voor

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 8 reacties
STVV stelt Dalla Valle voor
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

STVV heeft vandaag een nieuwe spits voorgesteld. Lauri Dalla Valle, ex- Liverpool en ex-Fulham komt de Kanaries versterken. De aanvaller is zelf in de wolken met de transfer en ook het bestuur van de club is vol verwachting

"Ik kom met de ambitie om te promoveren", aldus de Finse spits op de website van STVV. "Ik ken de trainer al langer en hij heeft mij kunnen overtuigen om hier te komen voetballen. Bij mijn vorige clubs was de concurrentie bikkelhard. Bij Liverpool botste ik bijvoorbeeld op Fernando Torres. Ik wil nu spelen, ik heb gekozen voor STVV!"

Ook trainer Yannick Ferrera is erg tevreden. "Ik volg hem al een jaar en wou hem binnenhalen bij Charleroi, maar dat is niet gelukt. Hij een sterke spits, beweeglijk en explosief. We gaan hem de eerste keer aan het werk zien volgende woensdag tegen Ujpest."

Voorzitter Bart Lammens geeft aan dat het budget nu op is: "We hebben een inspanning gedaan om de levensnoodzakelijke spits aan te kopen, zoals we hadden beloofd. Het is wel onze laaste inkomende transfer die geld mag kosten. Bugettair hebben we onze limieten bereikt. Ik denk dat we met onze huidige kern ambities mogen hebben om beter te doen dan vorig seizoen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties