Reactie Vandeputte: "De perfecte wedstrijd"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 1 reacties
Vandeputte: "De perfecte wedstrijd"
Foto: © SC

Jari Vandeputte was de man van de match voor AA Gent tegen Excelsior '31. Hij strooide met drie assists en scoorde zelf vlak voor tijd op aangeven van Yassine El Ghanassy. Een mooi moment voor de jonge aanvallende middenvelder.

"Ik wist dat het een goede wedstrijd zou worden", aldus Vandeputte. "Ik voelde me goed en zag dat het in de groep ook goed zat. Als we de match zouden aanvatten met de mentaliteit van de eerste oefenwedstrijd, wist ik dat het goed zou komen. Dat hebben we dus gedaan."

"Dit was de perfecte wedstrijd voor me. Ook dat doelpunt was erg leuk. Het was een mooi extraatje na die drie assists. Ik heb meer vertrouwen gekregen dankzij deze prestatie. Nu moet ik opnieuw hard werken naar de oefenmatch van zaterdag toe." Zaterdag speelt Gent namelijk tegen Eendracht Aalst.

Vandeputte leerde veel bij tijdens de oefenstage. "In het begin was het natuurlijk aanpassen, alles gaat veel sneller en de duels zijn steviger op dit niveau. De spelers en de coach hebben mij wel meteen goed gecoacht. Ze zorgen ervoor dat ik me op mijn gemak voel, dat zie je op het veld."

Over zijn ambities is de 17-jarige aanvallende middenvelder voorzichtig. "Ik ben erg tevreden dat ik er nu al bij ben. Mijn doel is een paar keer op de bank zitten en misschien wat speelminuten in eerste klasse verzamelen. Dat zou erg mooi zijn. De concurrentie is groot, maar ik blijf werken op training." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties