Malmö bevestigt interesse in Anderlecht-speler

Malmö bevestigt interesse in Anderlecht-speler
Foto: © SC

Guillermo Molins keert mogelijk terug naar zijn vaderland. De flankspeler is uit de gratie van John van den Brom gevallen en mag vertrekken. Malmö is alvast stevig geïnteresseerd, dat bevestigde de sportieve directeur van de club, Per Agren.

Molins werd in 2011 gekocht van Malmö, maar zag zijn eerste seizoen de mist ingaan door een zware knieblessure. Vorig seizoen kwam hij slechts heel sporadisch aan de bak bij Anderlecht en werd tijdens de winterstop verhuurd aan Betis Sevilla. Ook dit seizoen hoeft hij niet op veel speelkansen te rekenen, want Van den Brom gaf al aan dat hij weinig ziet in de flankspeler.

Gisteren kondigde Agren dan aan dat Malmö geïnteresseerd is. "We zijn altijd nieuwsgierig naar Zweedse buitenlandse profs", aldus de sportief directeur. Anderlecht zou om en bij de 200.000 euro vragen. Ongeveer de helft van wat de Brusselaars zelf betaalden in 2011.

"Ik weet nog geen prijs", vervolgde Agren. Anderlecht wil alvast meewerken aan een verkoop, maar wil hem alvast niet gratis laten vertrekken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties