Omega Pharma stapt dan toch in blauw-zwart verhaal

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 37 reacties
Omega Pharma stapt dan toch in blauw-zwart verhaal
Foto: © SC

Marc Coucke gaat Club Brugge dan toch sponsoren. Blauw-zwart zal de komende drie seizoenen namelijk gebruik maken van Etixx-producten.

Het gerucht doet al een tijdje de ronde dat Marc Coucke zich, naast het wielrennen (Omega Pharma sponsort het gelijknamige Omega Pharma - Quickstepteam, nvdr.), ook op het voetbal zou storten. KV Oostende was een optie, maar vooral Club Brugge rolde regelmatig over de tongen.

De bal werd in dat dossier bovendien niet helemaal misgeslagen. Club Brugge zal de komende drie seizoenen immers gebruik maken van Etixx Sports Nutrition. Omega Pharma zal de West-Vlamingen voorzien van sportvoeding en supplementen en bovendien meewerken aan een individuele begeleiding van de spelers. Het gaat dan ook om tweerichtingsverkeer. Het bedrijf van Coucke kan op die manier de Etixx-producten op een optimale manier ontwikkelen.

Ondertussen blijft het gokken wie de nieuwe shirtsponsor van Club Brugge zal worden. Belfius, dat sinds jaar en dag (voorheen Dexia, nvdr.) op de blauw-zwarte borst prijkt, stopt immers. Vooral Quick lijkt een grote kanshebber om het contract binnen te hengelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties