Zulte Waregem begint Franse triplette met gelijkspel

Zulte Waregem is in Frankrijk 1-1 gaan gelijkspelen tegen Valenciennes. Het verzuimde na de rust om de kansen af te werken.

Aan de rust waren beide doelpunten al gemaakt. Voor Zulte Waregem scoorde Olafur Skúlason na twintig minuten de gelijkmaker. Eerder was Valenciennes al op voorsprong gekomen dankzij Chitu.

Na de rust ging Zulte Waregem meermaals op zoek naar de winnende treffer, maar het vond die niet. Vooral doelman Leca toonde zich sterk bij de thuisploeg, op pogingen van onder anderen Lendric en Berrier. Zo bleef Zulte Waregem op een 1-1 gelijkspel steken tegen Valenciennes.

In het Franse drieluik speelt Essevee later nog tegen Lens en Bordeaux.

Opstelling Zulte Waregem: Bruzzese, De fauw (70’ Duplus), D’Haene (70’ Godeau), Colpaert, Verboom, Skulason (70’ Hinostroza), Berrier, Conté (70’ Lendric), Trajkovski (70’ Damour), Leye, Habibou (45’ Naessens)