Gratis busvervoer naar Anderlecht voor Esseveesupporters

Gratis busvervoer naar Anderlecht voor Esseveesupporters
Foto: © SC

De speeldata van de derde voorronde van de Champions League zijn bekendgemaakt. Zulte Waregem speelt eerst uit op dinsdag 30 juli, daarna thuis op woensdag 7 augustus. Voor die terugmatch wordt gratis busvervoer voorzien. Dat maakte de club bekend in een persbericht.

De heenmatch gaat door in Eindhoven op dinsdag 30 juli om 20.45 uur, een week later is er op woensdag 7 augustus op hetzelfde uur de terugmatch in Anderlecht.

Voor die terugwedstrijd zorgt de club voor gratis busvervoer richting het Astridpark. "Dit initiatief is een samenwerking tussen de supportersfederatie, stad Waregem, de gemeente Zulte en brouwerij Bavik. De bussen naar Anderlecht zullen vertrekken in alle erkende supporterslokalen van Essevee en zijn toegankelijk voor alle supporters, zowel leden als niet-leden", aldus de club in een persbericht.

Voor de mensen die een plaatsje willen reserveren, verwijst de club naar de 12 erkende supporterslokalen: De Funvrienden/Karekiet (Waregem), De Klauwaert (Waregem), De Gilde (Beveren-Leie), Tempo (Wortegem), De Sportduif (Anzegem), ’T Schaak (Wakken), Pallieter (Zulte), Casino (Kruishoutem), Benedictus (Deerlijk) , Vlasschuur (Zulte), Half-Time (Waregem), De Vlasschaard (Bavikhove).

Geert Titeca, de voorzitter van de supportersfederatie, geeft nog een extra woordje uitleg omtrent de maatregel: "De club en de supportersfederatie vonden dat er een inspanning moest gedaan worden naar de supporters toe. Op deze manier willen we alle supporters ook aanzetten om de verplaatsing met de bus te maken, omwille van de geringe parkingmogelijkheden voor supporters rond het stadion.  Ik wil het stadsbestuur van Waregem en het gemeentebestuur van Zulte bedanken voor de inspanning die zij willen leveren om dit mee mogelijk te maken. Ook Brouwerij Bavik zet mee zijn schouders onder dit project." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties