Transfergeruchten van de dag: City heeft Jovetic officieel beet

Transfergeruchten van de dag: City heeft Jovetic officieel beet
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tijdens deze tijd van het jaar zijn transfergeruchten schering en inslag. Daarom dat wij dagelijks alle geruchten op een rijtje zetten. Ook vandaag worden weer grote namen gelinkt aan andere teams.

Napoli zoekt nog steeds versterking in de aanval. Gisteren meldden we al de interesse in Damiao en Higuaín. Nu zou ook Torres op het lijstje staan. Torres zou er Rafa Benitez terugvinden, de coach onder wie hij bij Liverpool, en even bij Chelsea, het succesvolst was. Voor meer informatie klik je HIER.

Leandro Damiao geniet echter niet alleen de interesse van Napoli. De Braziliaanse aanvaller zou ook naar Rusland kunnen verkassen, waar het Zenit Sint-Petersburg van Axel Witsel en Nicolas Lombaerts interesse toont.

AC Milan heeft interesse voor een verdediger uit eigen land. Gabriel Paletta van Parma zou niet goedkoop zijn. Parma wil 35 miljoen euro.

Manchester City zou zijn pijlen op Bruno Zuculini gericht hebben. De middenvelder zou eerst wel nog een seizoen verhuurd worden aan Racing, zijn huidige club. Bij spelers van het spel Football Manager zal de naam van de Argentijnse middenvelder bekend in de oren klinken.

Wolfsburg wil Luiz Gustavo, die op overschot is bij Bayern. Eerder werd ook al Chelsea in verband gebracht met de Braziliaan. Lees het stuk HIER.

Roberto Soldado, de vlot scorende spits van Valencia, staat in de belangstelling van heel wat clubs. De Spaanse club wil hem houden, maar houdt een geheime noodoplossing achter de hand. Lees het HIER.

Real Madrid zoekt een extra spits. De Koninklijke zou aan de mouw van zowel Luis Suárez als Zlatan Ibrahimovic aan het trekken zijn. Ibracadabra is ontevreden dat PSG Cavani haalde als concurrent in de spits. Laurent Blanc, de nieuwe coach van PSG heeft intussen wel al laten weten dat hij hoopt dat Zlatan gewoon in Parijs blijft spelen.

Ook Arsenal zet vol in op Luis Suarez. De speler mag wat kosten: The Gunners bereiden een bod voor van 46,5 miljoen euro. Benieuwd of dat genoeg zal zijn om de speler binnen te hengelen. Meer informatie? KLIKKEN!

Hatem Ben Arfa van Newcastle United staat in de belangstelling van Liverpool. De Fransman ligt wel nog tot 2015 onder contract bij The Magpies.

Draxler van Schalke 04 wordt het hof gemaakt door aartsrivaal Dortmund en geeft aan dat hij in de ploeg zou passen. Om het in perspectief te plaatsen, dat is hetzelfde als zou Dennis Praet dat over Club Brugge zou zeggen. Draxler haastte zich echter om de fans gerust te stellen, hij zou niet naar Dortmund willen. Lees het HIER.

Standard is er nog niet helemaal uit met Ronnie Stam, de Nederlander en de club gaan nog een week rond de tafel zitten. De Franse doelman Thuram-Ulien komt door managersperikelen waarschijnlijk niet. Lees het HIER.

Hedwiges Maduro zou wel eens de vervanger van Biglia kunnen worden bij Anderlecht, nu er naast Jona is gegrepen. De 28-jarige Nederlandse international van Sevilla zou teveel zijn bij de Spaanse club en zo mogen uitkijken naar een nieuwe ploeg. De landskampioen komt daarbij in beeld. HIER meer informatie over de mogelijke transfer.

Juan Veron gaat na een sabbatjaar op 38-jarige leeftijd terug aan de bak bij Estudiantes. Hij tekende er een contract voor een jaar en zal zijn loon wegschenken aan de kleinere clubs in zijn land.

PSG heeft nog maar eens een pak geld op tafel gelegd om een transfer te realiseren. De Parijse club plukte de jonge Marquinhos weg bij AS Roma. Lees er HIER meer over.

Rode Duivel Christian Benteke gaat voorlopig nergens heen. De aanvaller verlengde zijn contract bij Aston Villa zelfs tot de zomer van 2017. Lees er in DIT ARTIKEL meer over.

Manchester City heeft de komst van Stevan Jovetic officieel afgerond. De Montenegrijnse aanvaller is al de vierde aankoop voor de Citizens. HIER lees je er meer over.

Tottenham wil zich graag versterken met Fabio Coentrao. De Spurs zouden momenteel met Real Madrid onderhandelen over een transfer van de Portugese linksachter.

De ex-club van Coentrao, Benfica, lijkt eerstdaags afscheid te moeten nemen van Oscar Cardozo. De Paraguayaanse goaltjesdief zou zo goed als rond zijn met Fenerbahçe.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties