Interview Anele: "Supercup op juiste moment voor ons"

Robby Morren
Robby Morren
| 9 reacties
Anele: "Supercup op juiste moment voor ons"
Foto: © SC

Zondag staan Anderlecht en Racing Genk alweer tegenover elkaar. De inzet is ditmaal de Supercup. In Genk wil men de trofee maar al te graag winnen om zo met het nodige vertrouwen aan de competitie te kunnen beginnen.

Door Robby Morren

"De Supercup is een trofee en elke keer je in zo'n situatie komt, moet je er ook alles aan doen om zo'n prijs te winnen. Dat zal ik tegen de ploeg vertellen. We zullen er vol voor gaan", zo laat Mario Been geen twijfel over de ambitie bestaan. De coach liet in de oefenpot tegen Malaga zijn type-elftal slechts één helft opdraven om ervoor te zorgen dat ze zondag niet te vermoeid zijn.

Anele ziet dat Anderlecht met een verzwakt elftal moet aantreden na het vertrek van verschillende sleutelspelers en beseft dat Genk daar voordeel uit kan putten.

"De prijs is er om te pakken. Ik denk dat het een goede wedstrijd zal worden. Wij moeten de Supercup pakken om goed aan het seizoen te beginnen. Dat zou ons veel vertrouwen schenken met het oog op de eerste competitiewedstrijd tegen Oostende", vertelt hij aan Voetbalkrant.com.

"Ik denk dat we een goede kans maken, zeker als ik nu naar het team van Anderlecht kijk. Het is een team dat weer moet opgebouwd worden en dat vergt tijd. Dat komt op het goede moment voor ons want zij moeten nog zoeken op het veld en daar moeten wij ons voordeel uit kunnen halen. We zullen alleszins ons uiterste best doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties