El Ghanassy: "Ik ben nu een ancien in de kleedkamer"

El Ghanassy: "Ik ben nu een ancien in de kleedkamer"
Foto: © SC

Yassine El Ghanassy werd vorig seizoen door Gent uitgeleend, maar deze zomer maakte hij zijn terugkeer en werd door coach Victor Fernandez al gebombardeerd tot kapitein. "Een fantastische terugkeer", knikt de dribbelvaardige flankspeler.

Verleden seizoen vertrok El Ghanassy na de nodige strubbelingen. "Ik was inderdaad in niet al te beste omstandigheden vertrokken uit Gent maar het publiek gaf me werkelijk een prachtig onthaal en dat ontroert me absoluut", zegt hij in Het Nieuwsblad.

"Ik ben gegroeid en toch ook wel veranderd. Ik weet niet zeker of ik nu definitief kapitein zal zijn, maar dat speelt ook geen rol. Ik ben misschien nog niet zo oud, maar ik ben plots wel een ancien in onze kleedkamer. Ik ben nu al vijf jaar bij de club en ondanks dat jaartje afwezigheid wil ik ook mijn verantwoordelijkheid opnemen. De coach geeft me ook ontzettend veel vertrouwen en ook de steun van de fans doet wonderen."

"Het was misschien niet eens zo'n slechte zaak om eens een jaartje andere lucht op te snuiven, want nu voelt het alsof de fans en ik aan een nieuwe romance beginnen", vervolgt El Ghanassy. "Waarom zouden we geen kampioen kunnen worden? De coach bewees vorig jaar al dat hij met deze groep mooi voetbal kan brengen en met het prachtige nieuwe stadion moeten we nu resoluut voor de prijzen durven gaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties