Interview Bankzitter Lenaerts blijft OHL trouw: "Coach kan op mij rekenen"

Robby Morren
Robby Morren
| 3 reacties
Bankzitter Lenaerts blijft OHL trouw: "Coach kan op mij rekenen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Yves Lenaerts moet zich dan wel neerleggen bij de rol van tweede doelman, hij blijft een absolute publiekslieveling. Dat bleek zaterdagavond toen de supporters zijn naam meermaals scandeerden. "Dit is mijn biotoop", stelt het sluitstuk.

Robby Morren in Leuven

Logan Bailly liep een lichte blessure op tijdens de opwarming en dus mocht Lenaerts zaterdagavond eindelijk nog eens zijn opwachting maken op Den Dreef. Hij bewees dat hij nog steeds een uitstekende doelman is. Toen hij een strafschop tot twee keer toe stopte, weerklonk 'Yveske is nen held', doorheen het stadion. We troffen dan ook een zichtbaar gelukkige doelman na de wedstrijd.

"Ik heb vorig seizoen geen enkele wedstrijd in eigen huis gespeeld, het was echt al heel lang geleden. Het was heel leuk om op Den Dreef te spelen, voor de eigen fans. Dat is en blijft toch mijn biotoop", glimlacht de doelman.

Contractverlenging

Lenaerts is een prima doelman maar moet Bailly in de hiërarchie voor zich dulden. Desondanks voelt hij zich uitstekend in Leuven en verlengde hij zijn contract bij OHL.  "Ik heb drie jaar bijgetekend en dat is omdat ik weet dat ik hier gewaardeerd word. Ik wil iets teruggegeven. De supporters hebben mij hier altijd door dik en dun gesteund."

"Het is belangrijk dat de coach weet wat hij aan mij heeft. Ze kunnen altijd op mij rekenen en dat weet de coach ook."

Van Geneugden: "Yves toont respect"

De loyaliteit die Lenaerts voor zijn club aan de dag legt, weet coach Van Geneugden inderdaad ook te waarderen. "Het was een mooi moment voor Yves en hij heeft laten zien dat hij de lijn heeft doorgetrokken. Ik ben blij voor hem want hij is altijd positief in de groep en toont respect voor de beslissingen van de coach", aldus de oefenmeester.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties