Reactie Van den Brom: "Hier zal heel Anderlecht aan moeten wennen"

Fabian Morren
| 68 reacties
Van den Brom: "Hier zal heel Anderlecht aan moeten wennen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

John Van den Brom toonde zich tevreden na de winst in de Supercup tegen Racing Genk. "Beide ploegen gingen voluit om te winnen", zag de Nederlander.

"Ik ben tevreden met het resultaat en de manier waarop. Je mag niet vergeten dat we nog maar in week 4 van de voorbereiding zitten. Ik zag bij mijn team de wil om te winnen. Beide ploegen gingen voluit voor de zege. Het werd een fysieke slag. Met deze temperaturen kostte deze wedstrijd veel energie bij de spelers", aldus Van den Brom.

"Heel Anderlecht zal moeten wennen aan deze nieuwe manier van spelen", zegt de coach. "We hebben nog kwaliteit genoeg. Ook matchen tegen ploegen zoals Genk te winnen. Dat stemt me misschien nog het meest tevreden."

Bruno, Suarez en Cyriac - die bijna de hele wedstrijd speelde - waren de opvallende namen bij Anderlecht. "Bruno was goed. Hij liet vanaf dag 1 van de voorbereiding een gretige indruk. Suarez is altijd dreigend en naar de prestatie van Cyriac was ik heel benieuwd. Hij heeft veel blessures achter de rug en miste zelfs nog een deel van de voorbereiding. Cyriac was echter altijd goed aanspeelbaar en speelde bijna negentig minuten op dit niveau."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties