"Onze grootste concurrent? Charleroi"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 15 reacties
"Onze grootste concurrent? Charleroi"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge opent vanavond tegen Charleroi de competitie. Coach Garrido is ervan overtuigd dat zijn team er klaar voor is. Hij gaat resoluut voor de titel.

Sander De Graeve in Brugge

Coach Garrido, een fervent voorstander van de play-offs, is ervan overtuigd dat Club tot het eind meedoet voor de titel. "Aan het eind zullen vier ploegen uitmaken wie er kampioen wordt, dat zal volgens mij trouwens maar in de laatste week van de competitie beslist zijn."

Op de vraag wie de grootste concurrent voor de titel wordt, antwoordt hij laconiek: "Charleroi". Het typeert Garrido, de volgende wedstrijd is altijd de belangrijkste van het seizoen volgens de Spaanse oefenmeester die nooit het achterste van zijn tong laat zien. Dat na het regulier seizoen de punten gehalveerd worden, vindt hij geen punt.

"Charleroi is sterk"

"Vorig seizoen werd de kampioen toch de ploeg die als eerste aan de play-offs begon? Het is erg belangrijk dat we goed beginnen, zodat het geloof blijft. Ons team werkt goed en ik voel meer discipline op training. Ik hou van die nieuwe mentaliteit op training."

Het team is er klaar voor volgens de coach, maar hij verwacht toch geen makkelijke wedstrijd vanavond. "Charleroi is een erg goed team met een stevige verdediging. Ook vooraan hebben ze kwaliteiten, ik denk dat ze die gaan proberen uitspelen." Garrido verwacht dus geen verdedigende muur bij de Carolo's.

Wat wordt het volgens u vanavond?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties