Ruilen Real en Liverpool aanvallers?

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 6 reacties
Ruilen Real en Liverpool aanvallers?
Foto: © SC

Het rode stadsgedeelte van Liverpool houdt momenteel de adem in. Voetbalt sterspeler Luis Suarez ook de komende maanden nog op Anfield Road? Volgens de Engelse media is er namelijk een akkoord met Real Madrid in de maak.

Het geflirt tussen Real Madrid en Luis Suarez is al enkele weken aan de gang. De aanvaller van Liverpool FC liet destijds optekenen de Engelse media kotsbeu te zijn. Meteen gaf hij zijn voorliefde ten opzichte van Los Blancos prijs. The Reds lieten de Madrilenen echter meteen weten dat een verkoop van Suarez, die nog tot 2018 onder contract staat, onder geen enkel beding mogelijk is.

Maar daar had Arsenal dan weer geen oren naar. Arsène Wenger wil zijn aanval gevoelig versterken en bracht een bod van zo’n 46 miljoen euro uit op de Uruguyaan. Dat kan je HIER nog eens nalezen.

Maar volgens de Engelse media is Suarez deze keer echt op weg naar Madrid. The Daily Mirror meent te weten dat er een akkoord in de maak is tussen Liverpool en de Spaanse hoofdstedelingen. The Reds zouden Karim Benzema willen betrekken in de deal. Wordt vervolgd!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties